diamondiconLAATUA TYYTYVÄISYYSTAKUULLA

TimanttiSiivous  sai alkunsa vuonna 2013, koska siivousalalla toimineena halusin erikoistua tiettyihin siivouksiin. Eri työantajien palveluksessa panin merkille, että esimerkiksi rakennusten loppusiivouksia tehdään vanhanaikaisin menetelmin. Työtehokkuus ja –ergonomia kärsivät, jos vaikkapa isoja lattiapintoja moppaillaan edelleen käsin. Sen sijaan lattianhoitokone on ammattikäyttöön tarkoitettu laite, jonka avulla asiakas saa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Syksyllä 2017 vaihdoimme yhtiömuodon toiminimestä osakeyhtiöksi ja nimi päivittyi Timanttisiivooja Oulu Oy:ksi (2859319-4).

Asiakkaalle tärkeintä on saada rahalleen vastinetta. Tuskin mikään on niin ärsyttävää kuin saada huonolaatuista palvelua. Työn lopputuloksen on oltava sellainen, että se kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Siksi annamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun osoituksena siitä, että otamme täyden vastuun palveluidemme laadusta.

Kun havaitsee epäkohtia, niiden korjaamiseen paras tapa on ottaa itse homma haltuun. On alettava tarjoamaan palveluita timantinkovalla asenteella asiakkaan tarpeet huomioiden ja pyrittävä aina parhaimpaan lopputulokseen. Se takaa asiakastyytyväisyyden, joka on minkä tahansa yrityksen kivijalka. Se mahdollistaa pitkäaikaiset asiakassuhteet, antaa motivaatiota työhön ja halun kehittyä yhä paremmaksi alan ammattilaiseksi.

Asiakas (nainen, perheenäiti):

”Aiemmin siivouspalveluita käytettyäni fiilis oli usein se, että itse olisi siivonnut paremmin. Nyt ei ole ollut kertaakaan huomauttamista työn laadusta. Mieskin on ihan fiiliksissä, kun meillä käy siivooja säännöllisesti.” 

Tällä hetkellä teemme enimmäkseen kertasiivouksia niin yrityksille kuin yksityisillekin. Erikoisosaamistamme ovat

Minna Isoaho
Timanttisiivoojat Oulu Oy
040 – 730 5544
minna.isoaho@timanttisiivous.fi